Cryo Clinic Programma

francisca-van-den-berg

Volg mijn 12 weken cryo clinic programma.

Exclusief programma voor slechts 4 vrouwen!

Hoe zou het zijn als jij echt een gezond en slank lichaam in de spiegel terugziet?

Speciaal voor jou?

Ben jij tevreden over je figuur? Of zou je graag toch wel veranderingen willen zien? Misschien iets minder vet op je buik, je taille meer zichtbaarder en de cellulite zichtbaar verminderd willen hebben? En een paar kilo lichter en lekkerder in je vel, zodat jij over 12 weken weer in je mooie jurkje of spijkerbroek kan verschijnen?

Ik heb jouw oplossing

Ik help jou graag in 12 weken naar een gegarandeerd slanker en strakker lichaam met al mijn kennis omtrent voeding en hormonen,  en wat speciaal hieraan wij maken in deze 12 weken gebruik van de apparatuur in mijn praktijk. Deze apparatuur zorgt voor verbluffende resultaten. Tevens ontvang je het programma Reset je Hormonen inclusief de weekmenu's en gaan we ook zorgen voor meer energie en focus.

Niet voor iedereen

Dit cryo clinic programma is niet voor iedereen weggelegd. Het is de bedoeling dat jij er 100% voor wilt gaan om die verandering te gaan maken. Ik ga de complete 12 weken er zijn voor jou, tijdens onze gesprekken en tijdens de behandelingen. Ook als jij mij nodig hebt in een weekend ben ik er voor jou!

We gaan alleen maar voor een 100% resultaat.

anumi vita Francisca van den Berg

Ik ben Francisca van den Berg en ik ga jou helpen. Omdat ik precies daar ben geweest waar jij helemaal klaar mee bent. Inmiddels ben ik gediplomeerd voedingscoach, orthomolecular darmtherapeut, hormoonfactor trainer, detoxcoach en Evocircadian coach/Hormoontherapeut.

In het verleden had ik een overgewicht met meer dan 20 kilo. Door mijn hormonale strubbelingen waaronder hoofdpijn klachten, steeds in gewicht aankomen, veel stress en het ontbreken van energie. Ben ik op zoek gegaan naar wat voor mij wel werkte. En hiermee inspireer en help ik jou nu ook om een zo mooi mogelijk leven te leiden wat echt bij jou past. Ik vind het tof dat je leert hoe je lichaam werkt. Het is geniaal en het kan heel veel, alleen jij mag gaan leren hoe jouw lichaam werkt.

Inmiddels heb ik veel opleidingen gevolgd op het gebied van voeding, hormonen en darmen. Ook ben ik ook op zoek gegaan naar mezelf door middel van high end personal coaching. Michael Pilarzyk en Carolien van de Kamp zijn mijn coaches. Daardoor heb ik de grote stappen gezet en vind ik het zo mooi dat ik hiermee ook jou kan helpen en inspireren.

Wil jij ook de mooiste versie van jezelf worden? Laat mij ervoor jou zijn!

Gegarandeerd centimeter- en gewichtsverlies in 8 weken!

Testimonials

Jessica uit Rotterdam:

Via een collega ben ik in contact gekomen met Francisca. Uiteraard was ik, na het horen van wat zij kan doen qua begeleiding, meteen nieuwsgierig! Dus gestart met de behandelingen en de laatste gehad in december 2015. In totaal heb ik 12 behandelingen gehad met met de Ultra Body Care en ondanks de disbalans in mijn hormonen (die dan heel nukkig zijn en vooral niet willen meewerken) toch de nodige cm's en kg's verloren! Vandaag, 19 februari 2016, zijn ze er nog steeds vanaf!

Peggy uit Barendrecht:

De afgelopen maand ultra body care gedaan bij Francisca in totaal 8 x op buik en bovenbenen. Na de eerste x had ik gelijk een strak gevoel. Vooral het resultaat op mijn buik na de 4e x was verbluffend...5 cm eraf!! Bij elke behandeling voel je dat het wat doet met je lichaam. Dit is een aanrader voor diegenen die snel wat strakker willen zijn op buik, billen, benen of heupen. Ik ben in ieder geval heel tevreden.

Marleen uit Oud Beijerland:

Francisca neemt je serieus, ik was direct op m’n gemak. Ze heeft kennis van zaken en komt zeer gemotiveerd, enthousiast en betrokken over.  Ze is altijd aanspreekbaar voor vragen en denkt mee. Haar praktijk is een goede plek om te zijn.

 

 

Joyce uit Hellevoetssluis:

De Ultra Body Shape; wat ze er over zeggen, klopt ook echt! Je verliest centimeters, je huid wordt mooi strak (dat voel je zodra je er op aan gesloten ligt, dat daar aan gewerkt wordt) En je krijgt een mooie gladde huid. Tevens kan hij meerdere zones tegelijk aan pakken; ik heb mijn buik, billen en benen gedaan. (toch wel de probleemzones) Daarbij heb ik op mijn voeding gelet waar door het dubbel zo snel ging bij mij! Maar ook als je gewoon blijft eten; helpt het echt, het is een echte aanrader en ik ga het zeker bij houden. Want graag blijf ik zo in shape zoals ik nu ben!

Be Happy with what you have while working for what you want!

Wat ontvang jij in het Deluxe pakket?

Cryo clinic programma vet verbranden
  • Intake en consult om jouw persoonlijke doelstelling en wensen in een behandelplan uit te werken (gesprek van 2 uur)
  • Uitgebreide hormonale analyse
  • Test met geavanceerd apparaat om je tekorten in vitamine en mineralen te meten
  • 3 behandelingen (complete kuur) Cryo Lipolyse (vetcellen bevriezen)
  • 8 behandelingen met de Ultra Body Shape (2x per week een behandeling). Deze behandelingen zorgen voor vetreductie, opbouw spiermassa en we pakken de cellulite aan (gegarandeerd centimeter verlies)
  • Weeg, huid analyse meting spiermassa, vocht, en vetten (dit doen we wekelijks)
  • Advies volgens hormoonfactor
  • Het online programma Reset je hormonen, inclusief alle extra's 
  • Volledige coaching in die 8 weken, ik ben er voor jou 7 dagen in de week
  • Boek van Ralph Moorman Boodschappencoach

Vanwege de persoonlijke begeleiding en aandacht heb ik maar de mogelijkheid om maximaal 8 dames dit te kunnen aanbieden.

Wil jij meer informatie of dit unieke programma iets voor jou is,  laat dan je gegevens achter en ik neem, geheel vrijblijvend, contact met je op.