Succesverhalen

Het gaat trouwens nog steeds goed met het volgen van de lifestyle. De eerste vier maanden 18 kg afgevallen! In de twee maanden daarna nog een kilo, het schommelt nu, kilootje erbij, kilootje eraf.... Naast gewichtsverlies ben ik ook van ander klachten af, geen hoge bloeddruk en hartritmestoornissen meer en ik ben ook bijna van de medicijnen voor astma af.

Onvoorstelbaar wat die suikers en koolhydraten met je doen... In oktober kom ik naar "jouw" dag in Rotterdam.Ā Ik hoop daar nog meer te weten te komen. Zin in! Ik ben blij dat ik jouw verhaal tegen ben gekomen op Facebook! Bedankt šŸ‘

Als je aan jezelf wilt werken raad ik je zeker deze cursus aan. Ik zat erg laag in mijn energie en was vaak moe.
Door de persoonlijke hormoonanalyse en het skype gesprek met Francisca heb ik veel inzichten gekregen in wat mijn lichaam tekort komt.Ā Samen met haar heb ik een plan opgesteld en zijn we aan de slag gegaan.

Wat ik fijn vind aan de recepten van de weekmenuā€™s is dat alle ingrediĆ«nten in de supermarkt te verkrijgen zijn.
De recepten zijn makkelijk te maken en goed te combineren met de rest van mijn gezin.
Na 8 weken heb ik mijn energie weer helemaal terug en ben niet meer vermoeid. Ik slaap veel beter en ik heb geen last meer van haaruitval en ben zelfs nog 6 kilo afgevallen.

Bedankt Francisca, dankzij jou sta ik nu veel energieker in het leven en ben me bewust geworden hoe belangrijk voeding voor je is.

Een echte aanrader en ik kan het weten want ik ben 1 van de deelnemers, fitter door gezonde voeding alles zo vers mogelijk geen honger en de trainingen ook succesvol in korte tijd gaat de conditie met sprongen vooruit

Al jaren liep zoekend rond naar een oplossing voor mijn spijsverteringsproblemen... Toen ik bij Anumi Vita kwam, werd dit zeer serieus aangepakt. In combinatie met een bezoek aan een orthomoleculair arts en het voedingsadvies van Anumi Vita ziet het er nu naar uit dat mijn klachten verdwijnen! Ik ben er nog niet, maar met de begeleiding die ik nu krijg heb ik er alle vertrouwen in!!

Via een collega ben ik in contact gekomen met Francisca. Uiteraard was ik, na het horen van wat zij kan doen qua begeleiding, meteen nieuwsgierig! Dus gestart met de behandelingen en de laatste gehad in december 2015. In totaal heb ik 12 behandelingen gehad met met de Ultra Body Care en ondanks de disbalans in mijn hormonen (die dan heel nukkig zijn en vooral niet willen meewerken) toch de nodige cm's en kg's verloren! Vandaag, 19 februari 2016, zijn ze er nog steeds vanaf!

Ik kreeg vorig jaar het aanbod via jm personal training om met behulp van fransica een dieet van 6 weken te volgen waarbij ik 9kg af ben gevallen,
Hierna wilde ik dit doorzetten en ben onder haar begeleiding nog 9 kg af gevallen met veel vallen en opstaan van mijn kant toch van een goeie 140kg naar 122kg gegaan.
Ik kwam ooit van een gewicht van 170kg af zakte naar ong 130kg maar kwam weer aan tot 140kg en bleef daarna maar hangen rond die 140kg en was het spoor dus even kwijt over hoe ik nu verder moest.
Hierbij heb ik veel hulp gehad van haar en zelfs achter bepaalde voedsel allergieƫn gekomen waardoor ik mij nu vele malen beter voel.
Stuurde vaak foto`s uit de supermarkt of ik dit of dat mocht en kreeg altijd heel snel en duidelijk antwoord wat mij veel inzicht heeft gegeven in de manier van eten, fransisca heel erg bedankt voor al jou hulp en veel succes met wat ik zeker weet nog vele klanten,

De afgelopen maand ultra body care gedaan bij Francisca in totaal 8 x op buik en bovenbenen. Na de eerste x had ik gelijk een strak gevoel.

Vooral het resultaat op mijn buik na de 4e x was verbluffend...5 cm eraf!! Bij elke behandeling voel je dat het wat doet met je lichaam.

Dit is een aanrader voor diegenen die snel wat strakker willen zijn op buik, billen, benen of heupen. Ik ben in ieder geval heel tevreden

Tijdens business brunch in Rotterdam heb ik Francisca ontmoet en de lunch die ze geserveerd hadden was fenomenaal! Het was een plaatje om te zien (het oog wil ook wat) het was gezond en het allerbelangrijkste, het was heerlijk! Binnenkort maak ik een afspraak met haar voor meer....

Het was een ontspannen en interessante workshop! Ik heb er veel van opgestoken! Dank je Francisca van den Berg! Dat doe je top! Er gaat hier in huis qua voeding meer veranderen.Ik wil er een volgende keer weer bij zijn. En voor mezelf nog een mooie afsluiter van deze avond; de meting van mijn lichaam. Goed om te vernemen dat mijn lijf 36 is ipv 44! Happy!

Francisca is een vakvrouw op het gebied van gezonde voeding en beauty. Dus wil je van binnen en buiten stralen, maak dan gauw een afspraak bij haar en ervaar de vele voordelen om het beste uit jezelf te halen!

Vandaag na 4 weken met jouw voedings plan en MOA ben ik 60.2 kilo. Zonder honger en een perfecte stoelgang ben ik 3 kilo afgevallen. Zit heerlijk in mijn vel en sporten gaat super. Super bedankt Francisca

Vandaag (3de) laatste cryolipolyse behandeling gehad en nu al (na 2 keer) 7 centimeter op m'n buik kwijt!! Super blij mee! En benieuwd wat er na deze behandeling nog meer af gaat! De behandeling is pijnloos (gezellig) en je hebt erna ook totaal nergens last van! Echt een super makkelijke/betaalbare manier om plaatselijk vet kwijt te raken! Echt een aanrader!!

Het programma, Leren Voor Je Gezondheid gevolgd bij Anumi Vita. Met behulp van dit programma met daarbij de ondersteuning van mijn coach Francisca ben ik erachter gekomen welke voeding nou echt belangrijk is. Heel leerzaam. Voor mij de oplossing tegen vermoeidheid en andere lichamelijke klachten. Francis, bedankt

Mark S

Al 2 kilo vet kwijt met Cryolipolyse
En just starting.. We gaan lekker.. Thanks Marcel