Voedingscoach

Gezondheid en levensstijl verbeteren?

Afslanken zonder dieet, maar op een gezonde en blijvende manier je gewicht veranderen?
Herken je je in bovenstaande dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen jou helpen zonder dieet, maar met de juiste aanpassingen kunnen we je lichaam weer in balans brengen begeleidt door een voedingscoach. Sommige mensen hebben diverse diëten geprobeerd en dit werkt in die periode ook. Het is voornamelijk de periode na een dieet wat ervoor zorgt dat jouw lichaam vaak weer terugvalt in een (oud) gewoonte waardoor je weer aankomt.

Francisca is gediplomeerd hormoonfactor trainer en natuurvoedingsadviseur. Wij begeleiden jou naar een gezonder en vitaler lichaam door middel van een lifestyle verandering en het maken van gezonde keuzes.

Hoe werkt een coaching traject bij Anumi Vita:

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek volgt een intake gesprek waarin we nader kennismaken. Doel van dit gesprek is je huidige levensstijl, je doelen en verwachtingen bespreken en we gaan wegen en meten. Voorafgaand aan dit gesprek hou je enkele dagen een eetdagboek bij en vul je het complete amnese formulier in. Zo krijgen wij een goede indruk van je eet- en beweeggewoontes. Aan de hand van dit eetdagboek gaan wij je adviseren om gezonde keuzes te maken. En kun je ervoor kiezen om samen met ons een traject van 4,- 8 of 12 weken te gaan volgen.

Geen dieet maar een persoonlijk plan waarin rekening wordt gehouden met je eigen smaak, eetmomenten, gezinssituatie etc.. Daarnaast bekijken we je beweegpatroon en passen dit (indien nodig) aan. Tijdens de vervolgconsulten leer je hoe gezonde voeding eruit kan zien. Je leert te variëren en de juiste keuzes te maken. Naast een nieuw eetpatroon besteden we aandacht aan: speciale gelegenheden, bereidingswijzen, etiketten lezen en een supermarkt safari behoort tot de mogelijkheden.

Wij kunnen u de volgende oplossingen bieden:

  • een gezond en evenwichtig gewicht
  • afvallen met een blijvend resultaat
  • lekker in uw vel en vol energie
  • afname van klachten zoals acne, darmproblemen, vermoeidheid, hoofdpijn etc
  • genieten van eten, zonder schuldgevoel, wij leren u puur eten

Wilt u ook slank en vitaal door het leven?

Aarzel dan niet en bel ons voor een kennismakingsafspraak met een voedingscoach!